fredag 30 mars 2007

Partiet mot nya höjder

Ännu ett historik steg mot 100% i valresultat har tagits. Det tvingas till och med den lokala stockholmska borgerliga tidningen DN att redogöra. Partiet har nu tagit steget upp i nya opinionsmätningar och är nu större än den så kallade alliansens alla partier tillsammans.

Jag blir inte förvånad om folk spontant går ut och firar ikväll...

6 kommentarer:

Jonas Ryberg sa...

Varför stanna vid 100%? Socialismen börjar när folket stödjer oss till 140%.

Joel sa...

S passar bäst i opposition. Måste kännas bara att få demonstrera mot någon annan än sig själv 1 maj...
Väljarna hinner ändra sig till 2010!

Anonym sa...

Bra att vi nu leder vi får dock inte ta åt oss för mycket ära just nu! Vi måste jobba stenhårt på att få fram en ny bra jobb politik och en säker akassa för att vinna valet 2010!

Rheinfeldts tusenlapp lurar runt hörnet 2008 eller 2009. Det tror jag är den största faran mot oss. Man vet aldrig om dem som tjänar minst säljer sig till borgarna för en tre, fyra hundra i månden eller medelklassen om det får lite mer i skattesänkning Jag hoppas inte det men man vet aldrig.

Anonym sa...

till joel:
Ja du tycker att du ska ta och gå med i centers demonstrationståg på första maj.. om ni har något..

Ta med en skylt med texten "rösta på oss om du vill få sparken när somhelst för att bli en ivrig bäver
Hälsningar Maud"

Anonym sa...

Anders och övriga s-studenter. Joel skriver om en seriös satsning som arbetsförmedlingen gör för unga. Siten heter www.avstamp.nu men ser ut som en reklamannons för svensk näringsliv. Alla som ska inspirera unga jobbar som egna företagare, forskare eller standupkomiker.

Vart finns alla som jobbar industrin och vården?

Daniel sa...

Joel. Du skriver att väljarna nog hinner ändra sig. Det är ju precis vad de har gjort - bara ett halvår in i mandatperioden.