onsdag 7 februari 2007

Nu är det såhär...

...att det har varit en lång dag för en kommunalarbetare. Först jobb, därefter möte i 4 timmar på ett välbesökt (med välbesökt så menas inte välbesökt som typ då miljöpartiet har 15 medlemmar på ett möte och kallar det välbesökt. Utan här menas välbesökt i sossetermer) och intressant arbetarekommunmöte. Det kommer att komma en längre rapport om arbetarekommuns möte i morgon där vi diskuterade jämlikhet och ifall Socialdemokraterna i Borås är positivt eller negativt inställda till att låta en privat donator (läs gammal textilbaron) bygga en nio meter hög Pinocchiostaty i ena änden av allégatan.

I övrigt var vårt regionråd på plats på arbetarekommuns möte idag. Han rapporterade att han mådde nu bättre efter höstens sjukdom och har börjat äta bättre och motionera mer. Roland Andersson har dessutom gått ner tolv kilo, dock kan pravdadaily rapportera att han fortfarande är lika tung som politiker som förut. Det var kul att se Roland igen på arbetarekommuns möte, en alltid välkommen person.

4 kommentarer:

Jonas Ryberg sa...

Krossa Pinocchio!

Johanna Falk sa...

Shit, TOLV kilo!!!

Han såg inte särskilt tjock ut innan, så nu måste han vara en pinne ju!

Som blivande folkhälsovetare kan jag bara gratulera Roland! Håll fast vid dina nya levnadsvanor! Fler i rörelsen skulle ta till sig hans råd.

Alltid dessa kängor mot (mp). Är de värda alla uppmärksamhet? Hur ser det ut på (fp):s medlemsmöten??

Kram

Pravda daily sa...

vad är fp?

Camilla sa...

Hur i fasiken kunde jag missa ett AK-möte?! Det är bara och erkänna! Jag klarar inte av frihet! Jag behöver en sekt, så j*vla enkelt är det.