måndag 7 maj 2007

Moderat sympatiserar med Sd:s invandringspolitik

I samband med kommunfullmäktiges sammanträde häromdagen framförde moderaten Michael Zand att han fullt ut sympatiserar med Sverigedemokraternas flyktingpolitik och syn på invandrare.

– Sverige har tagit emot alltför många invandrare på för kort tid, sa Michael Zand (m). Du kan läsa mer om det i Hallandsposten.

I torsdags skrev en sd-politiker från Landskrona i tidningen Aftonbladet att han helst ser skolminister Jan Björklund som ny ledare för folkpartiet. Sd-politikern skriver om "Björklund – bra för oss sverigedemokrater" och tesen är att i stora delar finns det en samsyn mellan Sd och Jan Björklund när det gäller invandring, integration, brottslighet, samt om ordning och uppförande i skolan.

Trevligt va.

3 kommentarer:

Svemicke sa...

Det är väl så att Moderaterna förr i tiden var väldigt invandringskritiska själv? För att tvätta bort den "svarta" stämpeln valde man att bli mer toleranta mot flyktingar och nu är man jju dessutom ett nytt arbetarparti. Minns att många moderater uttryckte på MUF:s debattforum Frizon (www.muf.se) att man saknade det gamla konservativa Moderaterna.

rikard sa...

Moderaterna älskar ju alla människor nuförtiden oavsett plånboksstorlek och etnitcitet..
Eller har dem kallt räknat med att nystartsjobb i tjänstesektorn är ett bra sätt att minska socialbidragskostnaderna och ordna integrationen genom låglönejobb.

rikard sa...

Det bästa var ju Moderaternas förslag i förra valet..
Vi låter alla som kommer hit få socialbidrag som ett lån istället för ett bidrag. Sen när dem fått jobb för dem betala tillbaka det. Tjohoo vilken fantiskt förslag skuldsätta en människa som redan har svårt att etablera sig i ett nytt samhälle och ytterliggerae sätta press på dem som har det svårt.. "om du inte tar vilket jobb som helst ökar lånet mer för varje dag"

Fy fan för moderatera och all deras jävla politik. Runt valet 2006 kunde man läsa text på moderaternas hemsida i stil med "invandring är ofta för knippat med: bidragsberoende, s-praksvårigheter och liknande. Ingen ska komma till Sverige om man inte vill försörja sig själv"

Om de hade haft med en utskrift av sin egen hemsida och delat ut när de stod i invandrartäta områden som Hässleholmen hade dem säkerligen inte fått en enda röst.
Kan moderaternas förslag 2002 vara ett av skälen att vi hade ändå i valet tappade väldigt lite stöd i områden som hammarkullen och hässleholmen.