söndag 9 september 2007

Den här veckan...

...har vart rätt intressant.

Moderaternas försvarsminister har hoppat av. Reinfeldt verkade inte ha något riktigt bra försvarstal för det. Däremot försvarade flera borgerliga ledarsidor försvarsministern. Sen när Reinfeldt väl hade samlat sig utnämnde han Sten Tolgfors till försvarsminister. En gammal vapenvägrare. Har Moderaterna börjat få ont om folk?

Sverigedemokraterna har blivit granskade av tidningen Expo. Ett år efter valet har Sverigedemokraterna inte lagt ett enda förslag i mer än hälften av de kommuner man tog sig in i 2006, visar Expos granskning. Men personligen så är jag rätt tacksam för att de inte lägger förslag. Det är värre i de kommuner som de gör det.

4 kommentarer:

lycantropen sa...

Nja, vågar man generalisera utifrån händelseförloppet i Trollhättan ska vi nog se ljust på sverigedemokratisk motion.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=573&a=690197

rikard sa...

Ja SD är mest politiska amatörer. Undrar om det är ännu en del i de nya moderaternas strategi att utse en vapenvägrare till försvarsminister. "Vi nya moderater brinner för försvaret men samtidigt låter vi en pacfist banta det"

Personligen stöder jag dock inte den expansion som moderaterna föreslagit så jag ser personligen positivt på bantingar i försvaret.
Så vi kanske inte ska vara så ledsna för att de utser en pacifist ändå.

rikard sa...

Jo SD var och visade sig på Skene marten också.. men sosse ståndet var som vanligt störst. Var en del i sosseståndet och snackade med phia, henrik och de andra.

Innan jag glömmer av det så tog en skvinna upp frågan att alla landsting inte betalar för vaccin mot livmoderhalscancer.. En fråga för s-studenters jämställdhetsprogram?

Camilla sa...

Försvarshelvetet ska inte bantas! För en gångs skull så hade de gjort något ordentligt och så stöder Reinfeldt den jävla pundaren. Jävla fanskap. Jag ska bli försvarminister och då blir det andra kanoner. ;)