söndag 28 januari 2007

Är det verkligen sant?

Björn Bergquist (m), kommunstyrelsens ordförande i Borås:

Vad tror du om att marknadsföra Borås som ”orgasmstaden”?
Vi marknadsför oss på alla sätt som finns och det här är absolut bra. Vi råder ju både män och kvinnor att flytta hit, så klart.

En enkel fråga i kommunfullmäktige skulle kunna vara, hur känner du Bergquist (m) att du och din sexpartimajoritet bidragit till det här omnämnandet?

cred Johanna

7 kommentarer:

Anonym sa...

pinsam, pinsammare, moderat i Borås

Anonym sa...

Han verkar ta frågorna väldigt seriöst.

Helen sa...

ok... på fullaste allvar; vad är det egentligen för fel med att bo orgasmstaden? att kvinnor inte får ordentliga orgasmer är ett vanligt jämställdhetsproblem; att många kvinnor i er stad får det är någonting ni borde vara stolta över! det är ett bra tecken på jämställdhetsutvecklingen. ska vi verkligen låta borgarna vara de enda som tycker att sex är nåt att ha? moralister!

Anonym sa...

I Borås är det en högermajoritet som styr. De brukar inte vara kända för att flrespråka sex utan snarare avhållsamhet.

Anonym sa...

Det är väl inget fel med orgasmstad, Felet är att det är så tydligt att moderaten inte klarar av att prata om det. Men kul att Helen verkar tycka det är bra att moderater är så duktiga på jämställdhet.

Helen sa...

Jaha... så det är DESSUTOM så att det bara är moderater som kan ge orgasmer? det var ju mer än jag förstod, men ok... talar ju iofs emot mina egna erfarenheter, men ok anonym... vi tolkar alla allt på olika sätt

Anonym sa...

jag har aldrig haft nån njutning av nån sosse.