onsdag 10 oktober 2007

Sverigedemokraterna

Men liksom vi brukar ha massa människor i våra organisationer de har massa organisationer till en människa.

13 kommentarer:

Mikael sa...

Underbar kommentar!

Johan Dahlberg sa...

jag håller med Mikael, en Underbar kommentar.

jocke sa...

kanon kommentar!!

Jorma sa...

Ja den kommentaren stämmer verkligen!! För om inte jag minns fel så fifflade SSU grovt och i stora 1000 talet peroner,i medlemsantalet? Var det inte så Anders? Självaste Martin Tunström SSU (Hbg) erkände detta på min blogg. Flertalet med organisationer tyder på mångfald och inte enfald. Något som oftast säjs utav Socialdemokrater.

Anonym sa...

Att vara dyslektiker är tydligen inget hinder för att ha en egen blogg.

Martin Tunström sa...

Jorma,

Fifflat, inte alls, dock presenterat felaktiga siffror då den tidigare maktkampen i SSU trissade upp siffrorna med ojusta metoder. Så har också varit fallet i kommuner där ungdomsförbunden inte erhållit bidrag från kommunen för ett visst antal medlemmar utan efter moderpartiets mandat/röstsiffror i senaste val. Ungdomsstyrelsen har inte heller kunnat konstatera något fusk, dvs. viljan att erhålla bidrag genom att uppge felaktiga siffror. Finns inte det uppsåtet så är det inte fusk. Sedan har ju SSU 5000-6000 medlemmar idag då vi har ett centralt medlemsregister som inte gör det möjligt för någon annan än medlemmen att betala in. Inbetalningarna hanteras av ett oberoende företag. Vad har SDU? 200-300? Och man bildar en lokalförening när två är aktiva?

anonym,

Nej, fråga Jorma och ett flertal andra SD-bloggare!

Jorma sa...

SSU har minskat sitt medlemsantal från 29171 till 4300 sedan 2004.

Fifflat, inte alls, dock presenterat felaktiga siffror

Oj vilket svepskäl, vad kallar du då det du just skrev Martin? Hur lyckades ni presentera så grova fel i era register under så enormt många år utan att det skulle vara fiffel? Att ni sedan inte blev dömda har ju en annan orsak det vet ju både du och jag eller hur? Du kommer väl ihåg åklagaren och hennes förflutna?

Om Tunström lider utav dyslexi vet jag inget om, dock stavar han illa.

Martin Tunström sa...

Haha, du frågar mig något som du redan har fått svar på i min första kommentar till dig, hoho.

Sedan Jorma, anonyms formulerade sin fråga innan jag författade min kommentar i denna bloggtråd, det innebär för din upplysning att anonyms fråga var ställd mot någon annan, av att döma till blogginnehavaren. Haha.

Go Jorma, go Jorma.

Ett tips, året är 2007 och inte 2004.

Jorma sa...

Ugglandet eller rättare sagt "hoho" brukar oftast komma ifrån Tunström när han vill yttra en form utav överlägsenhet i samma veva som han är underlägsen i argumentering. detta är man ju van vid. nästa inlägg som följer blir oftast med sarkasmer och personliga påhopp, inget nytt det heller. Vad det gäller årtalen så har du fel, dels är det citerat ifrån min egna blogg med källhänvisningar mm, dels är denna mening direkt citerad från medierna.
SSU har minskat sitt medlemsantal från 29171 till 4300 sedan 2004.
Observera ordet "SEDAN" i ovanstående mening. Förövrigt så ingår det både skriv och LÄSSVÅRIGHETER inom dyslexi. Någon som har problem med att utläsa ordet SEDAN?

Jorma sa...

. detta är man ju van vid. nästa inlägg som följer...

Notera mina medvetna skrivfel i förra inlägget. ;)

Martin Tunström sa...

Härligt att du inte bemötte mitt konstaterande att jag redan skrivit varför vi "[...]lyckades" [...]"presentera så grova fel i"[...]våra[...]"register", utan att du mer klagade på mitt sätt att framföra mitt bemötande. Det är ett tecken på underlägsen argumentering att mer klaga på en persons sätt att framföra något än att beröra själva innehållet. :-D

Sedan har jag inte förnekat att vi minskade antalet medlemmar från 2004, men nu är det 2007 och sedan 2006 har vi ökat i antalet medlemmar. Så sedan 2004 har vi inte minskat 4300 utan till 5000-6000.

Och fortfarande är det så att anonyms kommentar var författad innan jag ens kommenterade här, med logikens hjälp var således inte frågan riktad mot mig därför blir följande mening författad av dig fel: ”Om Tunström lider utav dyslexi vet jag inget om, dock stavar han illa.”

Jorma sa...

Skillnaden är att du bortförklarar eran "presentation utav felaktiga siffror" med att detta skulle varit en kamp emellan flertalet förbund, dessa var naturligtvis medvetna av både er och andra som gjorde likadant! Jag kallar detta för fiffel och så gör majoriteten utav folket ,så även samtliga Socialdemokrater som jag diskuterat saken med. Och detta till trots att dom är Sossar!! Tragiken i det hela är att en korrupt åklagare frikände samtliga fiffel oavsett vilka som gjort dessa. Fifflet har randerat i att hederliga skattebetalare har bekostat detta ohederliga och moralt oförsvarliga tilltag. Vad det gäller att du vill ha källa och fakta osv på vad du sagt tidigare ( i detta ämne) så undanber jag mej att länka till min egna blogg och en annan politisk blogg, med hänsyn till blogginnehavaren är Socialdemokrat. Skulle själv inte bli överlycklig om någon satt och länkade till en Vänsterpartists blogg hos mig. Och detta får du Tunström, ha överseende med.

Martin Tunström sa...

Att du inte accepterar min förklaring till de uppblåsta siffrorna är en sak, svar har du i alla fall erhållit på varför de var upplåsta. Det var det du frågade om. Att du sedan inte accepterar svaret ifråga kunde jag ha räkna ut innan jag författade mitt svar. Min likväl anser jag det är väsentligt att framföra det jag sa så att andra läsare kan ta till sig det.

Kan du berätta vilka belägg du har för att den av dig nämnda åklagaren är korrupt? Vilka bevis kan du framföra för det? Att du tycker så, är som sagt bara tyckande från din sida.

I övrigt har jag inte efterfrågat några källor eller fakta på vad tidigare sagt i denna frågan, jag vet vad jag har sagt, och det stämmer bra överens vad jag sagt här.