onsdag 10 oktober 2007

Partiet och ordningsomdömen

Nu ikväll har Borås arbetarekommun haft möte. Vi började med en presentation av Viskafors S-förening. Därefter talade en representant från Fair trade. Hon berömde Socialdemokraterna mycket för det arbete som vi har gjort för att övertyga borgarna och slutligen gå med på förslaget om att Borås ska bli en fair trade city.

Arbetarekommuns möte diskuterade (tyvärr väldigt sent på kvällen) synen på ordningsomdömen i gymnasieskolorna i Borås. Det var en lång och spännande debatt. Många olika debattörer deltog bland annat Solveig Kjörnsberg, Lars-Åke Johansson, Petter Löberg, Lena Palmén och Anders Österberg.

Efter den långa debatten begärdes votering och partiet tog tydlig ställning mot ordningsomdömen. Nu kommer vi att driva frågan vidare i kommunfullmäktige.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Gôtt mos!

Anonym sa...

låter toppen!!

Stefan Lindborg sa...

Om än något sent omsider, välkommen in i gänget.

Anonym sa...

Det var snarare ni som var för tidiga. I fortsättningen uppskattas det om ni väntar in partilinjen innan ni irrar iväg. Tänk så fel det kan bli, tänk 1917

Anonym sa...

Så jävla gött! Men kör hårt i KF nu. Lova mig det?

Pravda daily sa...

När var det senast vi i S inte körde hårt i någon fråga?

Anonym sa...

Soft!

Anonym sa...

Bra att S äntlingen tagit ställning dock ser jag det som mycket problematiskt att ett socialdemokratiskt kommunalråd tar ställnign för ordningsomdömen.. backläxa för Ulf..