onsdag 30 juli 2008

Anfall

Hur roligt är det när man är lagt åt det lite negativa hållet? Troligen rätt roligt enligt dem själva. Här är ett urval av Jinge.ses bloggrubriker:

Lisa Bjurwald - misslyckad semester
Svenskarna är mentalt handikappade
Kinas väg mot fiasko
Getingrädda irriterar mig
Jag väntar på The Big One
Katastrofen Reinfeldt
De fredsälskande israelerna?

Kan du inte skriva om något roligt nån gång, utan bitter eftersmak? Typ som SSU Södra Älvsborgs flygbladsutdelningar. Eller hur bra Vänsterpartiet sköter sig som stödparti till Socialdemokraterna. Eller hur Vänsterpartiet och Miljöpartiet kan samarbeta. Kom igen.

2 kommentarer:

FredrichL sa...

Tja, även om jag inte är lika ehrmm...avert inställd mot saker och ting som jinge, så måste jag ändå ge honom rätt i viss mån; Att leva i allianssverige är verkligen något som kan liknas med att klia sig i häcken med en rostig kniv...Orginellt till en början, sedan mest plågsamt.

Johan sa...

Ur DN 04-02-29

"Vänsterpartiet och socialdemokraterna upplever också starka kulturkrockar.
- Socialdemokraterna uppfattar det som att vänsterpartisterna ständigt hugger dem i ryggen när vänstern kritiserar regeringen efter uppgörelser, säger Katarina Barrling Hermansson.

/.../

"Lite hårdraget kan skillnaden mellan individualismen i folkpartiet respektive vänsterpartiet formuleras som att folkpartisterna hyser stor respekt för alla medan vänsterpartisterna ifrågasätter alla", skriver Katarina Barrling Hermansson i avhandlingen."