onsdag 1 augusti 2007

Men snälla Anders Östberg, regeringens politik skapar jobb. Framförallt för unga. Vi har den lägsta ungdomsarbetslösheten på 20 år. I 17 av dessa har vi haft Socialdemokratiskt styre.
Sedan attakerar du Mac Donalds. Men vad skulle alla ungdommar göra utan dessa jobb som restaurangkedjan skapar? Är det fult att tjäna pengar. Nej släng jantelagen i papperskorgen och gläds med att Sverige och företag i Sverige går bra!Regeringen kanske drog in statsbidraget till för sommar- och ferieanställningar i kommunerna. Men man sänkte arbetsgivaravgiften för dessa människor istället, vilket gör det 17 miljoner konor billigare för Umeå kommun i sommar att ha sina ferieanställda ungdommar i sommar jämfört med i fjol sommar och under den socialdemokratiska regeringen!


Intressant kommentrar från en CUF:are. Var är Bondeförbundet någonstans?

4 kommentarer:

Camilla sa...

Jäkla vad felstavingar!!

Johan sa...

well, CUF:aren kunde gott läsa på lite.

intimt samarbete s+c 95-98

och nog gjorde fp och s en fet skatteuppgörelse eller liknande kring 90?

rikard sa...

Camilla: Det är inget fel med felstavningar. Det är en del i att hinna med att blogga. Annars kanske det inte blir några inlägg alls! :-)

Våra käre CUFare borde fundera lite över vad ungdomar vill göra jämfört med det jobb som erbjuds.

Hur många ungdomar skulle vilja jobba på macdonalds om de istället kunde få jobb på nått annat företag med bättre arbetsvillkor.

Visst är det bra att mcdonalds finns men de borgerliga skulle nog behöva tänka lite på deras definition av jobb. Även arbeten som ger lägre lön än socialbidrag är ju fantastiska arbeten enligt de borgerliga..

Undrar varför man inte träffar små många muffarbratz i kostym på McDonalds? Kan de vara för att de redan fått jobb som vikarerande VD på pappas företag?

Daniel sa...

Jag ser den dar CUF-arens text som det slutliga beviset pa att den svenska hogern nu ar sa illa trangd att den har kallat in begavningsreserven.