lördag 13 juni 2009

Knack, knack - Vem där?


Trots det bistra vädret var humöret på topp då vi gav oss ut för att tacka för det stora stöd som vi socialdemokrater fick från Solvarvsgatan i EU-valet. På våra flygblad stod det:

”Tack för det stöd som vi fick i EU-valet och/eller ditt framtida stöd. Nu tar vi kampen för ett jämlikare och rättvisare Sverige”.

Tillsammans med rosorna delade vi också ut flygblad. Vi knackade totalt 250 st hushåll och bemöttes väl hos alla. Vi är trogna våra värderingar såsom rättvisa, jämlikhet och solidaritet men är otrogna mot våra möteslokaler, därför är vi ute och träffar folk på nya mötesplatser. Även om alla människor inte ser Socialdemokraterna som sin sak ser Socialdemokraterna alla människor som sin sak.

Många av de personer vi möter har mäktiga historier att berätta. Tillsammans skall vi göra ett bra Hässleholmen ännu bättre och möjliggöra för fler personer att engagera sig i socialdemokratin.

För oss innebär socialdemokrati att möta människor och diskutera problem och möjligheter. I sommar och under hösten fortsätter vi med arbetet att förvandla Borås till en ointaglig röd stad.

Inga kommentarer: