torsdag 5 mars 2009

Om media

Jag brukar inte vara den som vurmar för konspirationsteorier. Men just nu så tycker jag att det känns motigt. En allmän känsla. När regeringen sjabblar om bonusar, retoriskt säger de en sak men i praktiken gör de totalt tvärt om. Då viftar Anders Borg lite med hästsvansen och förklarar krig mot girigheten. Medan ordförande Sahlin toppar TV4:s Kalla Fakta om att inte betalt nån bilskatt.

Ibland när det är mörkt tänder jag ljuset för att slippa se.

2 kommentarer:

Lennart Andreasson ( V ) sa...

Tyvärr är det detta som väntar Mona, en ständig jakt på "bevis" på att hon inte ska ha koll på sin egen familjeekonomi. Kalla Faktas "avslöjande" är bara pinsamt. Det är väl inte osannolikt att hon trodde att bilen var besiktigad när hon visste att Bosse skulle på återbesök. Hon har ingen anledning att ljuga om en sådan bagatell, dessutom har hon helt rätt i att det inte är förbjudet att ha en bil med körförbud, så länge den inte körs!

TV4 är en kommersiell kanal - det är ingen konspirationsteori, det är Kalla Fakta.

rikard sa...

Hej Anders.
Har inte hort av mig pa ett tag fran Spanien.. da jag tyvarr blivit tvungen till att byta till ett boende som inte har internet. Jag kan tyvarr inte komma hemtill daken pga att det svart att far semester fran jobbet och kontraktsmassiga skal. Dock sa raknar jag med att komma till Sverige i april eller maj och halsa pa. Kanske kunde vara kul att komma hem till 1 maj eller 19maj vi farse...

Halsa garna de andra s-studerna att jag har det hyfsat i Spanien. Just nu sitter jag pa ett intern kafe i Staden Sabadell som ligger ungefar 40km fran Barcelona eller 1 timme med tag.

Nar det galler losning pa jobbkrisen hanvisar jag aterigen till mitt sista blogg inlagg(men forhoppningsvis inte det allra sista..) om att ersattningensnivan alldrig far sjunka l´ngre an 75% av 18800kr...

PS. Lycka till i EU Valrorelsen..
Var det Anna Hedh man skulle rosta pa till paramentsvalet :-) !?